Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - W810i satmayı düşünüyorum.
Tekil Mesaj Gösterimi
  #1 (permalink)  
Eski 04-12-2007, 15:13:28
Rudeboy Rudeboy isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Advertiser

İstanbul Anadolu Şubesi
iTrader Puanı: (28)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 782
Rudeboy isimli üyemiz bir güneş gibi etrafını aydınlatıyor.Rudeboy isimli üyemiz bir güneş gibi etrafını aydınlatıyor.Rudeboy isimli üyemiz bir güneş gibi etrafını aydınlatıyor.Rudeboy isimli üyemiz bir güneş gibi etrafını aydınlatıyor.Rudeboy isimli üyemiz bir güneş gibi etrafını aydınlatıyor.Rudeboy isimli üyemiz bir güneş gibi etrafını aydınlatıyor.Rudeboy isimli üyemiz bir güneş gibi etrafını aydınlatıyor.
Tanımlı W810i satmayı düşünüyorum.

Merhaba ;

10 Ekim 2007 tarihinde aldığım Sony Ericsson W810i cep telefonumu satmayı düşünüyorum. Telefonun herhangi bir kırığı, çiziği vs. yok. Anlayacağınız gibi henüz 1,5 ayı olmamış telefon. Telefonuma kız gibi baktım diyebilirim. (:

Satma sebebim Sony Ericsson'a ısınamamam. Cihazın tek problemi cepten internete girmekte sorun yaşaması. Vakit bulup KVK a götüremediğimden bu problemi çözemedim.

Kutusu, faturası, kulaklığı, 512 MB memory card ve usb kablosu, kullanım klavuzu vs. mevcuttur.

Almak isteyen ciddi arkadaşlar varsa görüşelim. Fiyatta anlaşırsak satmak istiyorum. ( Açıkçası kafamda bir fiyat yok ama çokta zarar etmek istemiyorum. )

Teşekkürler şimdiden.
Text Reklamlar