Hoş olmuş öncelikle sade tertipli ama biraz "boş" içerik olarak çok eksiğin var.İlk hata zamanlamadan kaynaklanıyor biraz geç kalınmış bir proje.Eğer bu projenin arkasındayım diyorsan çok çalışmalı içeriği doldurmalısın.Şunuda belirtmeliyim google adsense açısından kurtlar vadisi sitesi yapmak boşa zaman kaybı bence 65k+ üstü kayıtlı üyesi bulunan bir sitem var ve google gelirleri yerlerde sadece buna bel bağlamak yanlış yapılacaksa büyük düşünüp çok çalışıp sponsor sistemine geçmek lazım. kurtlarvadi-pusu.blogspot.com alacagına bana söylese idin bu adresin kurtlarvadisi-pusu.blogspot.com unu verebilirdim

yada kurtlarvadisi-pusu.net domainini verebilirdim yada bu domainin diğer kombinasyonlarından birini
Kapatılma olayına gelince yaramazlık yapmayanlara bir şey olmuyor en azından şimdilik yaramazlık yapanlar ise tespitim halinde baya uğraşırlar diyebilirim

.urtlar vadisi pusu siteleri ilk zamanlar çok güzel hit yaptılar ama bu hit artış bir düşüş sürecine girmiş bulunuyor ama bu hit sıfır demek değil tabi ilk zamanlarda millet merak etti neler olacak diye netten arastırmak istedi merak dindikten sonra sadece gercek kurtlar vaisi sevenler kaldı ortada onlarda çoktan buldular sitelerini.