PoSeiDoN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adsense kullanmıyorum. Onun yerine, sitemin içeriğiyle aynı olup, reklama ihtiyacı olan firmalardan reklam alıyorum. Hem daha iyi para, hemde sıkıntı yok.
Google para için herşeyi yapar. Bu yüzden yakında yok olacak.
en iyisini yapıyorsun sonuçta targeted hit le firmaya hem destek oluyorsun hem kendin sıkıntı çekmiyorsun

ilerde daha fazla link daha iyi seo ile daha fazla hit yaparsan daha fazla ücret talebindede bulunabilirsin

google konusunda şunu söylüycem
bence google ın eksikleri şunlar
1- çok kötü bi destek birimleri var
2- çok fazla gereksiz ban atiyorlar ? ama google ekmeğiyle oynuyor bu ban atılan siteler başka yerden ads aliyor google bunu mu istiyor tamam yayıncı haklarını korumak istemen çok doğal fakat bi adam forum sitesine gelen günde 40.000 kişinin reklamı nası kullanılacağını tek tek öğretemezki elbette haksız tıklamalar olması doğal illa ban mı atılması gerekiyor neden tıklamaları saymayıp geçmeyi denemiyorlar

3-
türkiyeye neden az ödüyormuş muş ?
radmin in neden az kazaniyoruz yazısını bi okusanıza
sizin bi siteniz war e iyi örneğin botlu bi video siten war günde 5 k hiti olan
senin bu siteye ads koyman ne yayımcıya ne yayınca bişi kazandırır bu site zevk sitesi öylesine vakit harcamaya gelen insanların oluşturduğu hit
yani burda otel reklamı yapmak yayıncıya ne kazandırırki
siz yayıncı olsanız böle bi sitede reklamınız olsun istermiydiniz
ben kesinlikle istemezdim ama google bi şekilde yayıncıya bi ads çıkarmak zorunda ama video ile ilgili reklam vermek isteyen kim ki

artı bi de türk hitten para kazanılmaz niçin mi ?
türkiye nin internette çok kötü bi imajı oldu adsl yayıldığından beri bu insanlar dediğim gibi genelde vakit öldürüyor yada download falan cart curt saçma şeyler

şimdi bi düşünelim amerikadan ***** dating kelimisini aratıp sitenize ilk sayfadan gelen kullanııcı mı size daha çok kazandırır yoksa

türkiyeden ufo resimleri aratın 1 insan mı

arklar her hit aynı değildir sonuçta internet denen 1 pazar war ortada
ve bu pazar da ads yayıncıları büyük yer kaplar
şimdi elimizde 2 insan war 1 i amerikalı ***** dating ci 2.si türkiyedeki ufo resimleri aratan adam
1. adam büyük ihtimal new york chicago da filan yanlız başına oturan lüks bir evi , arabası ve 2-3 kredi kartı olan bi adam

2. si televizyonda sahte ufo belgeseli izleyip soluğu google da alan 12 yaşında 1 çocuk
sonuçta hiti götüreceğiniz adam da bu pazarın içinde
o adam da para kazanabilsinki size de komisyon bırakabilsin değil mi?

ona o çocuğu götürmenin hiç bir anlamı yok hem ona hem size zarar
hiç bişi satamazsınız ona

ama ya amerikalı adam ?

o öyle mi ?