Aranan Özellikler: Yaratıcı,kalemine güvenen.Kendini ifade edebilecek. TÜRKÇEYİ DÜZGÜN KULLANAN!
Yaş Aralığı: 18 Yaşından büyük herkese açık.Yaş sınırı sebebi,yaşça büyük arkadaşların daha olgun olduklarından,daha ciddi makaleler çıkaracağı.
Nerede Çalışacak: Her konuda,bana içerik sağlayacak.Çok büyük bir web projesine imza atacağız.Yazılacak makalenin haddi hesabı yok.Yani işin ucu bucağı yok,benim için adamın kalitesi çok önemli.Yeri gelecek istediğim kelimeleri önplana çıkartacak,yeri gelecek bazı noktaları kalın yazıp önplana çıkartacak.Nitelikli olacak yani aradığım adam.
Örnek Makale;
Alıntı
Tüp bebek üremeye yardımcı tedavilerden birisidir. 1997 yılından beri uygulanmakta olup, Türkiyeye 2000 li yıllarda gelmiştir.
Çocuk sahibi olmak her evli çiftin hayalidir. Ancak herhangi bir tıbbi sorun sebebi ile çocuk sahibi olamıyor olabilirsiniz. Ancak bir sonuç üretme programı olan tüp bebek sistemi sayesinde yeni bir umut edinebilirsiniz.
Tüp bebek sistemi şöyle işler;
Tüp bebek için aday anneden alınan yumurta hücreleri ile babadan alınan sperm hücreleri labaratuvar ortamında birleştirilir. Böylece döllenmiş bir yumurta elde edilir. Kısırlık vb. durumlarda da etkili olmaktadır.
Elde edilen döllenmiş yumurta tekrar ana rahmine yerleştirilerek tüp bebek işlemi gerçekleştirir.
Eğer İstanbulda oturuyor ve bir tüp bebek merkezi arıyorsanız bu site size yol gösterebilir.
Sağdaki bölüm kategorilerinden ilginizi çeken tavsiye ettiğimiz Tüp Bebek Merkezlerini ziyaret edebilirsiniz.
Bunun benzeri makaleler yazacak arkadaşlar arıyorum.Konuyu bir yere bağlayacak şekilde.Mümkünse uzun uzun yazacak,ağzı laf yapacak
İşe alım için fiyat ve kalite belirleyici kriterdir. Başvuru için örnek makale konusu : Cilt Bakımı
Lütfen makaleleri PM ile gönderin.
Fiyat ve süre özelliklerini buraya yazın,PM ile göndermeyin,açık pazar olsun.PM ile yazsanız dahi burada yayınlanacak...