Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - 2 Yılda 5 başvuru ama Sonuç yok Neden olabilir?
Tekil Mesaj Gösterimi
  #1 (permalink)  
Eski 18-11-2007, 10:04:19
digiklan digiklan isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)

iTrader Puanı: (0)
iTrader Feedback: (0%)
Rep puanı: 83
digiklan isimli üyemiz hakkına hiçbir bilgimiz yok.
Tanımlı 2 Yılda 5 başvuru ama Sonuç yok Neden olabilir?

Site Adresi:Kuaför Malzemeleri Berber Malzemeleri Saç Bakım Ürünleri KUAFÖR PAZARI - Site Anasayfa
Site Başlığı:Kuaför Pazarı Kuaför Malzemeleri
Site Açıklaması:2004 yılında yayına başlayan ve Türkiye'nin kuaför malzemeler satan ilk sanal mağazası olan Kuaför Pazarı tüm kuaför malzemelerinin ve berber ürünlerinin online satışını gerçekleştirmekte. Sitede kredi kartına taksit imkanı da sunulmaktadır. (30 kelime)
Site Kategorisi:Türkçe: Alışveriş: Sağlık ve Güzellik:
Size Ne Kadar Zamandır Dönülmüyor:1 senedir
Sitenizde Yasadışı içerik var mı:Hayır
Başvurduğunuz Kategoride Editör var mı: mobidiktr, hkn63

Kuaför Pazarı'nı eklemek için 2 senedir uğraşıyorum aralıklı olarak 5-6 kez ekledim ama sonuç yok. Site spam yapamıyor, illegal içerik hiç olmadı, teslimat, garanti ve iade şartları mevcut. Zaten bir sanal mağaza ve içindeki tüm content orjinal. İlk kurulduğunda oscommerce kullanıyorduk ve sadece havale ile sipariş alıyorduk o zamanlar siteyi ciddiye almadı dmoz diye düşündüm. Ama 8 aydır kredi kartı (garanti+yapıkredi) sistemi olan, taksitle satış yapan, SSL kurulu, profesyonel bir sanal mağaza sistemi kullanan bir siteyiz. Ve hala eklenemedik Dmoz'a.
Burada şöyle bir durum var sanal mağazayı yeni sisteme geçirirken hit kaybetmemek için kuaforpazari.com sitesindeki sanal mağazayı kaldırıp, kuaforpazari.net adresine yeni sistemi kurduk. Ve kuaforpazari.com adresinden gelen kullanıcıları kuaforpazari.net adresine yönlendirdik ve sitede tüm sanal mağaza işlemlerini kuaforpazari.net adresi üzerinden gerçekleştirdiğimizi açıkladık. kuaforpazari.net sunucusu Türkiye'de olan profesyonel bir sanal mağaza yazılımı kullanan bir sitedir, kuaforpazari.com sunucusu amerikada olan bir sitedir. Problem bu yüzden kaynaklanıyor olabilir mi? Ayrıca kuaforpazari.net sitesini de 2 kez eklememe rağmen sonuç alamadım.
Bu arada kuaforpazari.com/net/org/info adresleri bana aittir. Sitemin eklenmemesinin nedeni ne olabilir? Ben Dmoz şartlarına uymayan bir durumum olduğunu düşünmüyorum.
saygılar
Text Reklamlar