Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - Blinko SuperKazan Hakkında?
Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 17-11-2007, 21:25:01
hun - ait Avatar
hun hun isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
www.BarneysBlog.com

Yurtdışı Şubesi
iTrader Puanı: (178)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 1151
hun isimli arkadaşımızla herkes gurur duyuyor.hun isimli arkadaşımızla herkes gurur duyuyor.hun isimli arkadaşımızla herkes gurur duyuyor.hun isimli arkadaşımızla herkes gurur duyuyor.hun isimli arkadaşımızla herkes gurur duyuyor.hun isimli arkadaşımızla herkes gurur duyuyor.hun isimli arkadaşımızla herkes gurur duyuyor.hun isimli arkadaşımızla herkes gurur duyuyor.hun isimli arkadaşımızla herkes gurur duyuyor.
Tanımlı Blinko SuperKazan Hakkında?

Merhaba R10,

Blinko yeni bir ürün getirmiş. Hergün bi kişiye 3000 ytl mi ne veriyormuş sanırım. Mynette, reklamstoreda, adwords da reklamları görüyorum herbirinde affiliate kod var acaba buna webmasterlar başvurabiliyormu? Bilgisi olan varmı çünkü eski blinko sistemi üye falan kabul ediyordu.

Webmaster başvuruları varsa başvuru adresini, linkini vs. bilen varsa paylaşabilirmi? Örnek bir partner sayfa url si koyuyorum: Adresi nerden aldım hatırlamıyorum mynetten tıklamış olabilirim:

Blinko! SuperKazan

Mesela bunun parner kodu 6004 müş, Sağdan soldan tıkladığım bi kaç tane daha farklı partner kodlu var. Başvuru yerini bilen varsa paylaşsın lütfen. İyi bir sponsor olabilir

Saygılarımla...