Siten gayet iyi ancak içeriği başka sitelerden derleme toplama olmasa 600 liraya değil 1500 liraya bile gidebilirdi. İllaki o saydığınız sektöre yönelmeniz gerekmiyor. Sadece site yapmak önemli değil, içeriği de size ait olmak zorunda(eğer ki değer kazanmasını istiyorsanız).
bahsettiğiniz kitap özetleri forumlarda 1000 tane kitap özeti olarak dağıtılmaktaydı bundan 5 ay önce şuan var veya yok bilmiyorum. kitap özeti olarak yapılan sitelerin hepsi bu şekilde siz sanıyor musunuz ki sitelerdeki özetler site sahipleri tarafından okunup özetleniyor

. diğerleri alıntıdır bunu inkar etmiyorum en azından altında kaynak belirtiyorum. Haklı olduğunuz noktalar var bunuda inkar etmiyorum. Yalnız Türkiyede özgün içerik, kendisine ait içerik yayınlayan site 100 tanede benim gözümde 3 tane anca çıkar.Yorumunuz için teşekkür ederim.
yorum yapmak gerekirse
ne kadar zamanlık düzenli olarak adsenseden 70 $ alıyorsunuz
önemli olan konu aslında..
yaklaşık 1 aydır ortalama bu şekilde para kazanıyorum zaten google'da hatrı sayılır bir yere yaklaşık 1 ay önce geldim bunuda verdiğim sayaçtan takip edebilirsiniz.Ayrıca google anahtar kelime fikirleri alın adlı bölümden kitap özetleri kelimesinin kasım ayından mayıs ayına kadar aranma hacimlerinin tavan yaptığını görebilirsiniz.