Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - Pr 2 Proxy Sitesi satılık
Tekil Mesaj Gösterimi
  #1 (permalink)  
Eski 08-11-2007, 00:34:27
Zion - ait Avatar
Zion Zion isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)

Eskişehir Şubesi
iTrader Puanı: (21)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 76
Zion isimli üyemiz hakkına hiçbir bilgimiz yok.
Tanımlı Pr 2 Proxy Sitesi satılık

Siteye ait hiç bir istatistik veri şu an elimde bulunmadığı için lütfen istatistik istemeyiniz. Son 1 haftadır parkinglerde dolaşıyor ve başka bi domain yüzünden bütün parking hesaplarımı kaybettiğim için elimde veri yok.

Site Adresi: gizlisurf.org (hiç bir sayfa açılmayabilir, yeni başka bir yere yönlendirdim)

Page Rank: 2

Siteyi parketmeden önce sitenin günlük 2500-3000 alt sayfa hiti, 300 anasayfa hiti vardı. (Proxy sitesi sahipleri ne demek istediğimi anlamışlardır)

Hiç bir sponsordan banı yok. Zaten anasayfa hariç sponsor da kullanmamıştım.
Daha önce proxy sitesi sahibi olmayan varsa ve konu hakkında bilgisi yoksa aldıktan sonra da yardımcı olurum. Yalnız peşin uyarayım; çok fazla BW harcarlar. O bw'yi karşılayacak gücünüz yoksa almayın.

Sitenin şu an ne kadar hiti kalmıştır bilmiyorum, o yüzden minimum fiyatını ve hemen al fiyatını oldukça düşük tuttum.
Domain directi'de (ücretsiz transfer)

Açılış: 30
Hemen Al: 250 (inanın bu hit için bedava sayılır ama hiti kaldı mı bilmiyorum. Eğer güvendiğim bir kişi bu teklifi yaparsa domaini alıp hitine baktıktan sonra ödeme yapabilir. Eğer hit beklentilerinin altında kalırsa ödemeyi almadan geri alırım domaini, hiç sorun değil)

Açık artırma sonlanma tarihi:
Son tekliften 48 saat sonra.