arkadaşlar iddaa etmiyorum sadece benim yazdığım kernelınında değişiklik yaptığım bir kaç c++ kodu ben network falan bunlardan fazla anlamam bilgisayarda tek bildiğim bir sıfır bir bütün olay bundan ibaret zaten yazdığım şey betada bi nevi oda bot sizin madem çok iyi botunuz var saldırın microsoft google vb. şirketlere onlar nasıl korunuyor. ?? BGP yeni çıkan birşey ve bunun ipv4 ile alakası yok ben oraya yazmıştım ip6tables die iptables farklı bişi biri ipv4 için biri ipv6 için türkiye hariç bütün routerlarda ipv6 çalışıyor siz ipv4 saldırı yiyorsunuz ama biz ipv6dan apache çalıştırıyoruz. sizin gönderdiğiniz 500mbit değil 50000 mbit olsa fark etmez benim kanımca zaten beta burda iş iptables bgp falan değil burda önemli olan yaptığınız kurnazlık adam size saldırır siz o ip bakarsınız gelen ip route edersiniz sonuç ne olur tenis topu gibi çarpar geri döner o akşam saldırıyı kesmedim ban atmadım datacenterdan gelen açıklama zaten şöyleydi siz kime saldırıyorsunuz? makinenizi kapatıcaz gibi açıklamaydı. biz kimseye saldırmıyorduk bize saldıran kişinin paketini geri gönderiyorduk doğal olarak datacenter sanki biz saldırıyormuşuz gibi laf etti şahidi server sahibidir. kısaca özet bu iyi çalışmalar dilerim