Sonokey arkadaşımızı tanımam etmem bundan 3 ay önce bir tane haber sitesi için anlaştık. Paketlerden kendime uygun olan paket 2 için anlaştık. Ödeme yaptım daha sonra 1 hafta içinde site bilgilerimi ve neler yapmam gerektiğini konuştuk. Yalan söyleyemem skypden sürekli soru sordum yardım etti bazen 2 3 saat de olsa döndü yine de. Siteyi aldıktan sonra dediklerini yaparak büyük ilerleme kaydettim. 1 2 hafta hiç girip ilgilenemediğim zamanlarda cep telefonuma msj atıp neden ilgilenemediğimi sordu. Kendisi elinden geleni yaptı. Sitem news kaydı aldı. Şuan için hiti arttırmaya çalışıyoruz beraber istediğim hit biraz fazla sanırım

. Bunu yazmamdaki sebebim bu sitede o kadar çok yalancı insanlar varki gerçekten işini yapanlarda onların yanında yanmasın. Sitemi teslim ettikten ve google news kaydını yaptıktan sonra da hiç bir zaman iletişimi kesmedi. Yani ben işimi yaptım garantimi sağladım gerisi senin demedi. Bunun için kendisine tekrardan teşekkür ederim aklında soru işareti olan arkadaşlar varsa emin olun bu işi layıkı ile yapan birisi kendisi. Dilerim ki yüz yüze görüşme imkanımızda olur. Şu forumds 4 5 kişi vardı sağlam diyip eşime dostuma kefil olacağım sonokey abimde onlardan birisidir benim için.