Link satılacak sitenin adresi: Lütfen PM (özel mesaj) gönderin.
Link satılacak sitenin içeriği : İngilizce Yemek Sitesi
Link satılacak sitenin pagerank değeri : PageRank 6
Link için aylık / yıllık istenilen ücret : Aylık / 35 YTL | 3 Aylık / 100 YTL
Link vereceğiniz site ile ilgili kriterler :
* Sınırlı sayıda link satışı yapılacaktır. (15 adet)
* VVarez, ***** vb. sitelerden link alımı yasaktır.
* Siteden link çıkışı şu anda 0'dır.
* Ödeme İşBank ve PTT aracılığıyla gerçekleşecektir.

* Site, son güncellemede bu ( PR6) değeri almıştır.
* Wikipedia'da konusuyla alakalı linki mevcuttur.
* Linkler, "AnaSayfa" merkezli tüm sayfalarda gösterilecektir.

-Neden almalıyım?-

Bu açıklamaya ne gerek vardı diye düşünebilirsiniz ancak kendi deneyimlerimi size sunmak istedim.

Öncelikle kendi sitemden size örnek vereyim. "Sitenin PR değerini nasıl bir anda 6'ya çıkardın?" diye soranlara pek de birşey saymıyorum. Gerçekten de öyle. Ben PR6 yapmak için yüksek bir siteden (PR7) sadece tek sayfadan bir link satın aldım. Birkaç ay o sayfada linklerim yayınlandı ve daha sonra ilk güncellemede PR değerim 6'ya çıkıverdi. Tabi bununla birlikte günlük olarak ya da belirli periyotlarda (2-3 gün) güncelleme yaptım.

Kendi sitemden verdiğim örnekten de göreceğiniz üzere PR değerinizin artması için öncelikli kural yüksek PR ' lı sitelerden link almaktır.

Ufak bir örnek de Dünyadan vereyim. Bildiğiniz üzere CNN (PR9), Dünyanın en büyük haber kanallarından birisi. CNN'in Türkiye kolu olan CNNTurk, CNN'in anasayfasından aldığı link ile PR değerini 8'e çıkardı. Yanılmıyorsam Türkiye'nin en yüksek PR'li sitesi oldu.

Yukarıdaki örneklerde de göreceğiniz üzere yüksek PR'li sitelerden alınan linkler çok değerli.

Not: Lütfen ciddi olan ve gerçekten linke ihtiyaç duyanlar PM atıp site adresini istesinler.

Saygılarımla