ThePrivate adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önerilerinizi ve isteklerinizi dikkate alıyorum.

Yukarıda belirttiğim gibi tehlike2 adlı r10 üyesinin durumu sizlerden farklıdır.

Ödeme taleplerini ilk ödeme talebinde bulunan üyelerimize öncelik veriyoruz fakat tüm mesajlarının moderasyon tarafından incelenmesi uzun sürebiliyor, her mesajımda da kontroller tamamlandıktan sonra diye belirtiyorum.

Adıbelli bey ile yaşadığımızı bir Allah biliyor bir de ben, kendisinin çok ilginç bir tavrı var ilk defa böyle bir tavır ile mücadele ediyorum.

Herhangi bir mesajına cevap gelmediği zaman ortalığı ayağa kaldırıyor.

Adıbelli bey ile eskiden güzel bir ilişkimiz vardı fakat durmadan şikayet ile tehdit etmesi, bende bir nevi ''inceldiği yerden kopsun'' refleksine yol açmıştır ve gerçekten kendisine ile bu saatten sonra paylaşabileceğimiz hiç bir şey yoktur.
Hocam vaktinizi aldığım icin öncelikle özür diliyorum son olarak şunu söyleyip kendimle ilgili olan kısmı kapatacağım;
Size PM ve Mail ile ulaşmıştım. 4500 puanım varken. Üyeliğim ile ilgili bir sıkıntı var mı, sorularım cevaplarımda bir problem varmı, çünkü 500 puan sonra ödeme talep edeceğim banlanmak istemem yazmıştım. Moderasyon bu soruma ithafen Son zamanlarda bir kaç soruya basit cevaplar vermenize rağmen bunun artniyetli olduğunu düşünmüyoruz, sizden memnunuz, çalışmaktan mutluluk duyuyoruz demişti, isterseniz mail duruyor gösterebilirim. Bu demek oluyor ki 4500 puanlık kısmı kontrol edip böyle bir cevap yazdılar bana, zaten bundan sonrada su anki puanım giriş puanları hariç tam 5000di. 500 puanlık kısmı incelemek icin 3 gün bekletmeniz biraz garip geliyor, tek sıkıntım bu. Teşekkürler iyi calısmalar.