SHNBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim mesajımda istihdam ya da çalıştırdığı adam sayısı diye bir cümle, yaklaşım var mı? Okuduğunu anlamayı dene önce.

Diyorum ki; bu adam bir işler yaptı. Programlar getirdi. Bu programlarda, ülke genelinde ciddi anlamda tuttu. Doğal olarak birileri de kalkıp destekledi. İyi ya da kötü. Senin ve/veya benim bilgim arkasında kimin olduğuna ermez. Ama ne yazık ki HADDİMİZİ BİLEMİYORUZ! Ayak üstü, milyonlarca dolarla oynayan isimleri kendi küçük beynimiz ile silebiliyoruz.

Ayrıca ben fikrimi belirttim ve kenara çekildim. KİMSEDEN ALINTI DAHİ YAPMADIM! Sizde BENİM MUHATABIM DEĞİLSİNİZ! Lütfen, cevap vermeyiniz.
Terbiye sınırlarını aşmadan yorum yapacaksan yapacaksın. Buraya yazdıysan terbiyeli olarak yapılmış herkesin eleştirisine yorumuna katlanmak zorundasın. O zaman yazmayacaksın arkadaşım. Burası senin babanın tekkesi değil ben yazarım kimse bana cevap veremez. Forum mantığını sana ben öğretemem sanıyorum değil mi? Milletin milyon dolarlarına karşın beyninin küçük olduğunu kabul etmen senin kendini ne kadar yeterli görmen ile ilgili. Benim bildiklerimin yada gördüklerimin ne kadarını biliyorsun da yaptığım yoruma hadsizlik yakıştırması yapabiliyorsun? Terbiyesizlik etmeyeceksin edeceksen özelden yazacaksın bizde ne demek istediğiniz özel özel anlayacağız.