Site adresi :Pm
Site için istenen Fiyat Heman AL : 1050
Sitenin aylık getirisi:Bu saatte 5,5 TL kazanç sağlamıştır. devam etmekte ve bu kazanç akşama kadar 8 TL yi bulur yarında 10 TL ye varmış olur.
Pagerank Değeri: 0
Kategori, sitenin içeriği nedir: XYZ
Günlük hit sayısı, kaynak link:Statcounter Aşağıda
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet
Hosting dahil midir: Blogger Domaine yönlendirilmiş daha önce tib yememiş 10 aydır açık site yeni ilgilenilen sitedir.
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Blogger
[B]Yazılım lisans sonlanma zamanı: süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Not: Arkadaşlar siteyi 3-5 gün önce aldım ve hiti 1,5k hiti 2k anca oluyordu
Site blogger tabanlı ve daha önce hiç tib yemedi kelime hitli değil etiket hitlidir. Sitenin günlük mobilden 2 TL civarı kazancı oluyor bende yeni ekledim kazancı görücektir bugun 2 TL civarında kazancı ve artıcağını düşünüyorum.

Site blogger tabanlı o yüzden sitenin (sitenin) kapanma derdi olmayacak kapandığı gibi yedeklerini yeni bir blogger açıp domaini yönlendirmeniz gerecektir. Kısacası hit kaybınız %5 olursa o olur onada ümit vermiyorum bile

Hiti şuan itibari ile 2,5k olup bugun 3k hiti h.sonu 4k ve üstü olacağını düşnüyorum.

Benim sattığım siteleri alan arkadaşlar bilirler ve alan kişi kesinlikle pişman olmamıştır. Kat ve kat kazanmış hitini katlamıştır.

Istenilir ise eski sayacıda pm olarak gönderebilirim oradanda inceleyebilirsiniz o sayacda benden önceki sahibi ekim başı koymuştur.

Sitenin 10 aydır açık oldugunu google üzerinden site:siteadi.com üzerinden geçmişi kontrol ederekde görebilir.

Hacklink eklenmemiştir ben kontrol ettim böyle birşey görmedim sizde lütfen kontrol ediniz.

Herkese pm atmama hakkımı kullanıyorum ve her isteyene pm gönderilmeyecek cevap donmeyenler kara listeye alınacaktır bir sonraki satışlarımda kendilerine hiç bir şekilde satış yaplmayacaktır.

Ödeme : Garanti