protos78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben verilerler eldeki datayla yaziyorum, genelde cevap verecek bisey olmayanlar sacmaliyor diyor. Mesela yukarida verdigim istatistiklerden bir tanesi yanlis mi?
Gecen sene kac gol attiniz? Yukarida 40, bilemedin 45 demistim, 39 atmisiniz.
Ligin en kotu 5 gol atan takimindan biri dedim, az once baktim 8 golle 5. kotusunuz.
Pozisyon penalti degil, sizde olmadigini biliyorsunuz, sirf hakem yuzunden yenildik ayagina yatiyorsunz.
Ortulu odenek muhabbeti zaten malum.

Ortada sizinkisi gibi ne bir iftira var, ne baska bisey. Her zmanki gibi duygusal davraniyorsunuz, adresi sasirmisiniz yine. Bana degil, takimini yonetenlere sar. Takiminiz kotu, acil para araklamaniz lazim bir yerlerden. Sizede akil veriyorum, gerci sizde akil vermeye gerek yok, en iyi yaptiginiz is bi yerlerden torpil, ve para bulma, ortulu odenegi hacilayin diyorum, yapmadiginiz is degil nasil olsa. Sartlarda musait, baskaniniz parti mitinglerinde geziyor, ortami ufak ufak yapmistir o. Neyse haftaya elazgigla oynuyormussunuz, 3-4 tane atip, tekrar zirveye ortak olursunz, , gaziniz alinir biraz.
Şerefsiz şekilde hırsızlık yaparak şampiyon olacağımıza namusumuzla 40 puan toplamaya orta sıralarda yer almaya razıyız.

Asker kaçağı silah kaçakcısı general torpilli başkanımız olacağına, başkanın bu haline razıyız.

Sana pozisyonları tek tek açıklayacak değilim.At gözlüğü taktığını yinelemeyeyim sende biliyorsun.

Uzun süredir polemiğe girmek istemiyorum ama sınırı aşmaya başladınız.Meydanı boş bulup sallamak adetiniz olmuş.