MGdesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle belirteyim konunun tamamını okuduktan sonra yazıyorum bu mesajı, ancak son Kanun değişikliği kafamı karıştırdığı için yurtdışı alışverişte tecrübeli olan arkadaşlara danışmak istedim.
Ben android tv box almak istiyorum.

Aynı ürünü
Focalprice.com dan 42 dolara (aslında 50 ama ilk alışveriş için 8 dolar indirim yapıyorlar)
Tinydeal.com dan 52 dolara buldum.

iki sitenin de müşteri hizmetleri çok iyi. Online chat de tüm sorularına anında cevap verdiler.

Ama Focalprice.com daki sorun şu, paketin üzerine hediye yazmıyoruz dediler. Size yardimci olmayı isteriz ama söz veremiyoruz, belki yazılmadan gönderilir dediler.

Tinydeal.com ise tüm gönderilen paketlerin üzerine hediye "gift" yaziyorlarmış, Ayrıca gümrükte sorun olmasın diye şirket adıyla değil isim ile gönderi yapiyorlarmış. Ve tüm Faturalara 32 dolar altı bir fiyat yazıyorlarmış.

Tinydeal.com daha iyi gibi duruyor ama Focalprice.com 10 dolar daha ucuz. Sizce hangisinden alayım. Focalprice.com dan alsam gümrükte paketin üzerinde hediye yazmadığı için sorun olur mu?

Simdiden cevaplar için teşekkür ederim.
hocam zaten ürün 40 dolar. gift yazdırmak da hikaye. gümrük memurları farklı bir dünyada yaşamıyor bu durumdan hepsinin haberi var. 40 dolar yazdırarak gönderirler çok büyük birşey değilse sorunsuz gümrüğe girmeden alırsınız büyük birşey ise de kutuyu açıp gösterdiğinizde vergi vermeden alabilirsiniz.