bende bir şey söylemek istiyorum emin olun google bizden zeki değil zeki olsa bukadar çok güncelleme yapmazdı yazardı kusursuz algoritmayı yazar arkasına yaslanır dolarları sayardı. onlarda bizim gibi insan ve okadar büyütmeyin bu hıyarları kafanızda
Sizin dediğiniz yap kusursuz arabayı, bir daha yeni özellik koyma, teknolojiyi takip etme gibi birşey olmuş.
Onlarda gelişen teknolojiye, yeni çıkan fikir düşünce veya olaylara göre güncelleme yapıyorlar.
Kim daha akıllı veya kim daha zeki tartışmasına hiç girmeyeceğim. Adamlar yapmış, biz yapamıyor ve onlara bağımlı yaşamaya devam ediyoruz olay bu.
Ayrıca "Google Türk webmasterları öldürüyor" "Google salaklaştı" vs gibi söylemlere de katılmıyorum. Eminim TBM'den memnun olan çok arkadaş vardır.
Bu işte farkettiğim birşey varsa o da google'da daha çok ön plana çıkmak isteyen arkadaşlar yaptıkları çalışmalar yüzünden bu duruma düşüyorlar. Şahsen 2-3 sitem var, google güncelleme yapmış, backlinkmiş, şuymuş buymuş hiç uğraşmıyorum. Allah'a (c.c) şükür hittende gelirden de şuan için memnunum. Ayrıca bunlarla ilgilenmek yanlış demiyorum, belki daha iyi yerlere getirebilir. Ama kulaktan duyma bilgilerle olacak iş değil. Dalgalanma olduğunda 2-3 sıra üste çıkan, algoritmayı çözdüm şöyle yapın böyle yapın diye atıp tutuyor. ( Forumdaki bazı üstadlar bu konunun dışında tabiki. )