hocam herkesin bildiği standart şeyleri yazmışsınız emeğinize sağlık 10-15 dakikalık yazı var buırda anlatımınızda güzel fakat bu dedikleriniz özgün yazı kısmı 1 yere kadar.
Bende seo uzmanı değilim fakat ilk siteme bazı kelimeleri 1500 olan toplamda tamamı 550 konu ekledim günde 5-6 tane boş geçmedim tanıtım yazısı almadım fakat 6 ay sonunda hiti 700 lerde kaldı ve satmak zorunda kaldım üstelik çok geniş bir alanda her telden yazdım fakat hiç gitmedi en fazla 1400 leri gördü ve oradan döndü her konudada en az 20 resim vardı resimlerin açıklamaları tanıtımları hepsi doluydu ve hepsi kaliteli içerikti ama bi yere kadar gitti ve takıldı. Şimdi sizin anlattığınız 2 site en fazla 1k ya kadar gider şayet ben link almadım tanıtım almadım ama şuan hitim 20k derseniz işte o zaman dedikleriniz doğru derim fakat emin olun sizde yanılıyorsunuz. Şuan 2inci sitemle uğraşıyorum 4 ay 10 gün oldu hiti 11k ya ulaştı özellikle son 45 günde 3 binden geldi buralara tabiki özgün içerikte var fakat önemli olan kesinlikle kullanıcının sitenizi beğenmesi. bir kullanıcı sitenize gelip çıkıyorsa ve birdaha ayak basmıyorsa hemen çıkma oranınız yüksekse sitede geçirilen süre azsa o siteden malesef birşey olmaz tanıtım link özgün yazıda olsa hacklinkte olsa takılır ve kalır.
Ben kendi sistemimi burda söylemeyeceğim ama rekabeti yüksek kelimelerde hep tepedeyim normalde google aramalarına göre gösterdiği kelimelerdeki sayıyı verse şuan 300k hitim olması gerekirdi
1. kelime 34.000 aylık aranma gelen hit 15-20 1. sıradayım
2. kelime 28.000 gelen hit 10-20 arası
3. 19.000 gelen hit 8-9 1.sıra
artı aranması aylık 2000-10.000 arası en az 100-150 kelimede 1.sıradayım fakat toplam hitim 11.000
Şimdi açıkca söylemek gerekirse orjinal yazı yazmayan sadece başını sonunu değiştirip 700k hiti olan arkadaşım var yabancı cizgi film sitesi hepiniz biliyorsunuzdur belki bu hiti gelenler siteyi beğendiği için yaptı özgün yazıyla değil önemli olan kullanıcı gözüyle kendi sitenizi görmeniz