istanbulluwm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 b yada diğer emlak konularında fazla bir bilgim yok, bizim olayda bundan 20-30 yıl önce alınmış ozamanlar değersiz olduğu için ilgilenilmemiş bu arada yol geçmiş arsaların ortasından parça parça olmuş mağdur durumda olduğumuzu belirterek dilekçe yazdık ama işlemler çok yavaş gidiyor.

Devletin bizden alıcağı olsa şimdiye kadar yüzkere almıştı almasa bile faiz işlettirirdi borcumuza.

Bir emlakçı biliyor bu olayı oda 600 bin tl veriyim ortak oliyim ne çıkarsa bölüşürüz diyor, kısaca çakal çok piyasada.

Bu konuda tavsiyen nedir hocam avukat yoluyla mı çözsek daha iyi yoksa beklemeye devammı etmek daha doğru olur?
Sizin olaya bende çok yakın değilim ilk defa sizden duyuyorum. Tavsiyem piyasadaki çakallara abi ben işinizi hallederim diyenlere ve siz işi birine havale ettiğiniz halde sizden parça parça para alanlara itibar etmeden güvenilir bir avukat bulup, prosedür nedir, bürokrasi nasıl işliyor, kime ne kadar ödeyeceğiz. Varsa mecliste veya bulunduğunuz ilçenin meclis üyesi onlara bir danışın derim.

Özel mesaj da attım