Öncelikle sunu söyleyeyim, telefonum sürekli acık ve skype'den de cevaplıyorum bu soruları. Fakat madem buraya tasıdınız buradan cevaplayayım.
1- Wifi az çekme wifi gücüyle de doğrudan alakalıdır. Eğer diğer odaya az geliyorsa telefonun yapabileceği birşey yok. Bilgisayar bile wifi az çektiği zaman ya güçlü bir yükseltici konulur, ya da güçlü bir alıcı. Telefon kesinlikle diğer odadan çekmeyecek bir alcıya sahip değil, aksi takdirde burası diğer odadan çekmiyor mesajları ile dolardı.
2- Çekim gücü etraftaki baz istasyonları ile ilgili durum. Farklı bir hat ile denemenizde yarar var. Evin içinde çekmeyen bir telefonu ben zaten satamam.
3- Yeni nesil akıllı cihazlarda şarj, telefonun ile ilgili bir sorun değil genel bir sorundur. Kullanıma göre değişir. Görsellik, arkada çalışan receiverlar, programlar, internet, oyun vs. 5 saatte de bitirmek mümkündür 2 günde de. Bataryanın tam oturması için 2 hafta boyunca düzenli şarj etmelisin. Konuda oynayarak 6 saatte bitiriyorum diyen kullanıcı da var, bana 2 gün gidiyor diyenlerde.
4- Kamera bugünden itibaren çalışmıyor dedin. Bende sana dedim ki, telefona reset atalım ve sonucu bana bildir. Sen buraya taşımışsın ve baştan savdı demişsin. Bu baştan savma mı oluyor ? Eğer ben senin telefonuna cevap vermemiş olsaydım, sorularını yanıtsız bırakmış olsaydım o zaman baştan savmış olurdum. Sana yardımcı olmaya çalıştım. Eğer sorun yazılımsal ise bilelim diye. Bunu uygulamak yerine buraya yazma gereği duydun. Eğer yazılımsal değilse donanımsaldır veya kullanımdan dolayı da oluşmuş olabilir.
5- Konuda da usb kablosunun kutudan çıkmadığını belirttim. Sorduğunuzda da çıkmadığını belirttim.
6- Telefonlar kullanımış değil "test edilmiş" gider. Bende kötü niyet olsa fabrika ayarı çeker gönderirim. Fakat asla test etmeden telefon göndermem. Eğer kontrol etmeden gönderirsem insanların kullanım sıkıntısı çekebileceği açıktır. Bu olumsuz bir durum değil aksine benim diğer satıcılara göre fark yarattığım bir özelliğimdir.