kendi sitemde yaşanan sıkıntıları olduğu gibi aktarıyorum :
Alıntı
Dostum site biraz problemli sanırsam ulaşılamıyor diye uyarı alıyorum verdiğin linke
(bunu yazan premium bir üye)
Alıntı
dostum normal açılıyor site ama verdiğin link açılmıyor upload ettiğinden beri defalarca denedim yılmayacağım ama:smile: sorun sende değil dostum tahminim site biraz diğer hostlara göre basit kalıyor sanırsam inşallah zamanla geliştirirler...
(premium üye)
Alıntı
yav millet habre teşekkür ediyo bende indiriyolar sanıyorum herkes benle aynı durumdaymış... inmiyo üstadım mümkün değil ne yaptıysam olmadı zaten JD çalışmıyor...
(free üye)
(free üye)
Alıntı
Dostum paylaşım için çok teşekkür ama türk filmi karakterlerine döndüm bunu indiricem diye kafayı bozarken. yok yani olmuyor bu siteden inmiyor, artık zihnimin gerisinde gülme sesleri duyuyorum falan yokmu bunun başka siteye upload olma seçeneği, yani olsada güzel olurda olmasada deneriz artık burdan. Paylaşmışın emeğine sağlık...
(free üye)
Alıntı
Dostum Tenzin Halen İnmemekte ısrarlı sıkıntı sitedemi acaba ?2 gündür deniyorum dostum premiumda aldım bilgin var bağlanamadı uyarısı alıyorum sureklı
(premium üye)
Alıntı
Fastsonicten(Yavaş Modda) indiremedim bölümü..Sorun var mı acaba linklerde veya Fastsonicte?
(free üye)
bu tür sorunları yaşayan, kendisine iletilen yöneticiler varmıdır bilemiyorum. fastsonic yöneticileri de bu sorunları okuyup çalışmalarını yapacaktır ona da eminim. belli bir süre daha deneyeceğim fastsonic'i. bu sıkıntılar devam ederse bırakmak zorunda kalacağım üzülerek, belirtmek isterim..