Domain Adının SEO İçin Önemi konu başlıklı bir yazımda söyle demiştim.

Alıntı
Domain yaşı demişken Kaan Gülten ‘in bir yazısında okuduğum bir kesiti sizlerle paylaşmak isterim. “sadece yaşa hürmet olsaydı babanemin Miss Turkey seçilmesi gerekirdi.” yeni bir domain alacağınız için bu duruma fazla takılmamanızı öneririm. Her zaman dediğim gibi SEO tamamen sabır işidir. Eğer öyle olmasaydı bugün herkes kendi sitelerini anahtar kelimelerinde 1. sayfada çıkarırdı ama malesef ki Google her sayfası sadece 10 sonuç vermektedir
Bu da tabi sizin dediğinizi destekliyor. Ama yinede sitenin yaşının SEO açısından ciddi önemli olduğu mutlak bir etkidir.

grseo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazını eksiksiz okudum. İlk eleştiri benden olsun. (Sırf eleştirmek için değil. )BEN ASLA GOOGLENİN YENİ BİR SİTEYİ EMEKLESİN Veya Zamanla yol alsın olarak bakacağına inanmıyorum :S Burada ister yeni olsun ister eski burada iş kişinin tecrübesinde biter. Biraz genele yayalım derim bu konuda. Onun haricinde diğer hususlarınız güzel.
Panda ile başladınız doğru sanırım ondan bir önce en ilk CONTENT FARM ile bu serüven başladı. Benimde aklıma orası geldi. Sonra Pandaya geçiş yapıldı. Sonrası malum.
Yazıya notum uygulanabilir diyorum not aldığım yerler var.