Arkadaşlar 2 aydır bu sorunla uğraşmaktayım. Öncelikle başımdan geçenleri anlatayım.

Daha önce evdeki 2 televizyonumdada sorunsuz çalışan laptop hdmi çıkışı çalışmamaya başladı. Yaklaşık 2 hafta uğraştım ve format dahi atmama rağmen bir çözüme ulaşamadım. Exper servise gönderdim 20 gün sonra hdmi çıkışında bir problem görülmediğine dair bir not ile bilgisayarım geldi. Aynı gün evde çalışmayınca servise tekrar gönderdim. Gönderdikten sonra telefon ile arayıp bilgi verdim. Ancak herhangi bir dönüş yapılmadı ve bilgisayar 20 gün sonra tekrar geldi. Yazılan not yine aynı ve sorunum hala devam ediyordu. Garanti dışına çıkmasını göze alarak yaklaşık 10 farklı bilgisayarcıya götürdüm. Hiçbiri sorunu çözemedi ve son gittiğim yerde 19" bir monitörde HDMI görüntü aktarımı sağladı. Ancak orda da 42" bir monitör olmadığı için denemesini yapamadı. Eve gelip taktığımda yine çalışmadığını gördüm. Sorunun donanımsal olmadığını kanıtladık ancak görüntü aktarımınıda hala gerçekleştiremedim. Bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşa 30 tl değerinde tanıtım yazısı veriyorum. Artık bu sorundan kurtulmak istiyorum. Lütfen yardım bekliyorum Teamviewer ile bağlanabilirsiniz.