constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam neyse boş verin ya. Biz burada istediğimiz kadar klavye konuşturalım elin matt i anlar mı ki? Adamlar yine bildiğini yapıyor. Ne siteler tepetaklak oldu bu güncelleme de. Sen ben biz onlar şunlar hikaye. Adamlar milyonluk ziyaretçi çektiği halde kütür kütür düştüler ona acımayan senin benim kıytırık sitelerimize acır mı?

Ha gmail kaydol meselesine de gelince büyük ihtimalle algoritmadan kaynaklı yani otomatik olarak sıralanıyor. Öyle olmasa bile sonuçta uğrayacağın sayfa Google un sayfası. Reklam olarak vermiş zaten. İlk sırada çıkan sitede de kendisine bağlantı var. O sitede de adsense reklamı var ki olur da birisi reklama tıklar adamlara ekstra kar. Emin ol böyle işlere bizden daha fazla kafa yoruyorlar.
Yok hocam o kadar amatör davranacaklarını zannetmiyorum. Bir yerden sonra bir şeyleri düzeltmeye çalışacaklar. Mesela eneskul.com sitesini örnek alalım. Adamda bırakın adsenseyi adwordsu falan içerik yok ve en başa çıkmış. O dediğinizi her zaman yaptılar ve yapıyorlar fakat bu kadar amatörce davranacaklarını sanmıyorum. Bir şeyler düzelecek ama bakalım ne zaman düzelecek...