Site tasarım olarak hoş. Güzel bir tema seçilmiş ancak ilk başta gözüme batanlar şunlar;
1- "Filmin Fragmanına Buradan Ulaşabilirsiniz" şeklinde link verip ziyaretçiyi site dışına göndermek hiç akıllıca değil. Fragmanı kendi web sitenizde oynatmalısınız. Embed kodları bunun için var.
2- Yazıları sağa ve sola yaslamalısınız. Ortalanmış yazılar hiç hoş durmuyor.
3- Film künyesinde kişi adlarına etiket verebilirsiniz. Böylece gelen ziyaretçiler sitede daha fazla zaman geçirecektir. Mesela;
Oyuncular :
Martin Freeman ,
Richard Armitage ,
Ian McKellen ,
Cate Blanchett...
gibi.
Bunlar dışında site gayet güzel ama biraz ağır. Bu da ziyaretçiyi bi yerden sonra sıkacaktır. Siteyi hızlandırmak için çalışmalar yaparsanız yararınıza olur. Bu tip siteler inanılmaz bir emek istiyor. Benim de bir sinema sitem var. İmzamda görebilirsiniz. Ben de büyük bir heyecan ve istekle başlamıştım ama sonra gerçekten yoruldum ve hiç ziyaretçi gelmediği için sıkıldım. Çünkü insanlar film hakkında bi haber ya da eleştiri okumak istemiyor. Fragman için de sizin sitenize girmezler. Youtube herkes için yeterli oluyor. Kaldı ki siz fragmanları zaten Youtube'a yönlendirerek izletiyorsunuz. Yani sizin sitenizde fragman izlemek de mümkün değil. Bu yüzden açıkçası ben sizin sitenize de kendi siteme de 2. kez girmem. İnsanların %90'ı da emin olun benim gibi düşünecekler. İnsanların tek istediği filmi izlemek. Film izletmek de yasal değil. Ya ziyaretçi için yasaları çiğneyip sitenizde film yayınlayacaksınız, ya "bu benim zevkim, kimse gelmese de olur" deyip aynen devam edeceksiniz ya da benim gibi bi yerden sonra sıkılıp siteye yılda 1 yazı bile yazmayacak hale geleceksiniz.
Henüz yeni bi siteyken şevkinizi kırmak istemem ama gerçekçi olmak gerekir. Yine de umarım her şey istediğiniz gibi olur ve ziyaretçiniz bol olur.
O etiketleri ayarlamayı planlıyorum bende şuanda bir problem var onu giderebilirsem dediğinizide yapacağım.
Ayrıca adsense eklemeyi düşünüyorum ve fragman koyarsam adsense kabul edilemeyebilirim o yüzden böyle bir yol'a başvurdum ..
Yorumunuz için çok teşekkür ederim