JeSuisTurc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
izlenmeler organik mi inorganik mi?
Edit: Evet hocam organik. Kanalımın veya videolarımın reklamını bireysel olarak facebook twitter veya başka bi yerde yapmıyorum,sayfam yok. Sadece youtube profilimde arayan,ulaşmak isteyen doğrudan kendi yöntemleriyle giriyor içeriğime.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:30:44 -->-> Daha önceki mesaj 22:27:34 --

WhiteDay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
özel etiket giripte tbm yükseltmeye çalışırsa reklamlar alakasız olur bu da tıklanmada düşüşe neden olur.

youtube'da reklam yerleşimi senin kontrolünde olmadığı için tık artırmaya çalışamazsın böyle bir çalışma mümkün değil.

ya özel etiket girmiceksin çok tık düşük tbm olacak, ya da etiket girceksin az tık yüksek tbm olacak.

bir de içerik nedir? +16 video ise onlarda da tıklanma düşük oluyor.
özel etiketten kastın nedir hocam? ben normal etiket giriyorum hatta başlıkla ilgili çok klasik yaklaşık 8-15tane etiket giriyorum, bu izlenme oranı veya reklama tıklanmada bi etken midir? bu kadar fazla etiket girmenin bana bir avantajı veya dezavantajı olur mu? içerik karışık önüme ne gelirse,güzel bulduğum videoları upload ediyorum, +16dan kastın ne anlamadım ama yaptığım şeyler tam olarak bunlar.. o kadar videom olmasına karşın bugün sadece 350 izlenme ve 0 reklama tık aldım..sizce bu normal mi? ne kadar normal? anlam veremiyorum..neden kazanamadığımı bi türlü çözemiyorum