duskorc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim bitirme çalışma projemin benzerini yapmışsın helal olsun dostum Quadcopter hakkında yardımcı olursan sevinirim bu arada

Proje geliştirmek istiyorsan devlette işe girmelisin. Daha çok boş zamanın olacağından kendine vakit ayırırsın, özel sektörde adamı sömürüyorlar, eve gidip yatmaktan başka aktiviten kalmıyor. Bence KPSS yada açıktan uzman ataması olaylarını biraz kovala. Seçimler öncesi çok gerçekleşecek böyle şeyler.
Tabiki yardım ederim Benim 2.proje asıl bomba da... Destek bulamadım.

KPSS'den 50 ve üzeri olan mühendislik bölümü mezunları Basın İlan Kurumu'na müdür oluyordu... Öyle mi yapsam dicem de oraya da almazlar ki

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:53:07 -->-> Daha önceki mesaj 13:51:34 --

bipixel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim orada olaydın senle açardık şirketi kardeşim . Çok yakın zamanda açacağım bende şirketi .

Sen animasyon rakibimsin :P Yan yana açarız :P Daha Anime, Çok Daha Anime olur tükkanların isimleri

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:56:47 -->-> Daha önceki mesaj 13:53:07 --

GeRRe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam devlette bi iş düşünmüyor msun? senin y.lisans proje vs. hep desteklerler ve kısa sürede iyi yerlere gelebilirsin. Ya da üniversitelerde akademisyen olarak cok daha ilerleyebilirsin bence
Doğru söylüyorsunuz da, orada da bir torpil, bir adamının bulunması gerekiyor Akademisyenlik yapmayacağım ancak yüksek lisansımı ayarlayan X üniversitesitesinin genel sekreteri, dekan ve dekan yardımcıları ki bu ne yazıkki kendi üniversitem değildir, akademisyen olmam konusunda ısrar ettiler. Onlarada aynı şeyi dedim ben Antalya'da olmak istiyorum

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:00:32 -->-> Daha önceki mesaj 13:56:47 --

Defineci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk mesajınıza iletişim adresinizi ve telefonunuzu eklemenizi öneririm. Niceleri var buraya üye olamıyorlar ama bu tür haberleri okuyorlar belki şans buradan gülebilir size ne dersiniz
Ahaha sonrada r10'un giriş sayfasına profil fotoğrafımı koyarız, mezundum işsizdim r10 sayesinde iş buldum. Şimdi şirket sahibinin kızıyla evlendim, şirketi ele geçirdim falan yazarız :P

Her gördüğüm alakalı işe başvuruyorum hocam Buradan acıyıpta almasınlar