ReklamHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla ne desen haklısın sanırım ya büyük bir proje senin gibi bilgili insanları kurtarıyor hıc yemeyecen ıcmeyecen gercı proje üretsende gereklı reklam butcesı olmadıktan sonra oda işe yramıyor ya piyasada da zaten abi ben yazılımcıyım kod biliyorum heyc te me lem var backlink uzmanıyım diyenler oldukca bılgı sınırını aşmış ve kendını guncellemiş insanların degerıde kaybolmaya devam edecektir gecenlerde bir iş görüşmesi için biriyle görüştüm adam ben link ekleme uzmanıyım dedi ya )) bildigiğimiz a href= link eklemek yazı ıcınde bunun uzmanlıgımı olur herkes işe basvursun o zaman ben skype acma uzmanıyım ben r10 a girme uzmanıyım ben klavyede tusa basma uzmanıyım cok konustum ama senın de benımde dertli oldugumuz yerlere değindik sanırım

Ben 2. projem için Ulaştırma Bakanlığı Ar-Ge Desteği'ne başvuracaktım, Başvuru 1 Eylül'de başlıyordu.. Evraklarımı hazırladım, 26 Ağustos'ta siteye not düşmüşler. Mayıs döneminde çok başvuru oldu, Eylülde başvuru kabul etmeyeceğizi diye...

Şimdi Sanayi Bakanlığı'nın varmış, bakalım onu iptal etmezlerse ona başvuracağımda, işsiz de olmuyor be hocam Freelance iş yapmakla da olmuyor