tekstil firmaları asgari ücretle çalıştırırlar.hatta çoğu cumarteside çalıştırır. gecelere kadar mesaileri vardır. hesapla istersen günlük 50 tl ediyor mu. benim annem tesktil firmasında çalışıyor. bende zamanında yaz boyunca çalışmıştım. bu yüzden oradaki formatı da bilirim. sen benim demek istediğimi anlamamışsın. burada işe yaramaz arkadaşlar bile caka satıyorlar benim demek istediğim o. he sen kodu nasıl yazarsın bilemem ama buradan bir kaç arkadaşın yazdıklarını da gördüm sonrada işi düzeltmesi bana kaldı. php piyasası o kadar iyi bir piyasa değil. zaten iyi olsa kurumsal firmalar java yada .net tercih etmezlerdi genellikle. hiç yok demiyorum ama çok az. ancak böyle küçük yada orta ölçekli firmaların kendi projeleri vardır, önceden php ile yapılmıştır. onu devamıdır yada adam diğerlerini hiç duymamıştır yada fazla para yatırmak istemez. benim demek istediğim adam 50 tl diyebilir beğenmeyebilirsin. ben özel mesajla projesini öğrendim ve direk fiyat biçtim günlük yerine. zaten ben önceden de dediğim gibi arkadaşı korumuyorum yada 50 tl fiyatı bende az buluyorum ama burada diğerleriyle birleşip arkadaşı ezmeye çalışmıyorum. bu fiyata adam çıkar mı çok zor. ama bu mevzuy bu kadarda uzatmaya gerek yoktu. 7 sayfa olmuş şuan.
Şu forumda veya başka forumlarda para almadan o kadar çok kişiye yardım ettim ki sayısını unuttum. Ama konu sahibinin aradığı tüm şartlar ile ilgili bilgim olsaydı inanın aciliyeti bitene kadar 1 kuruş almadan elimden gelen yardımı yine yapardım sırf bu konudaki gereksiz, sırf post olsun diye mesaj atanlara inat.
Ücreti beğenmeyen arkadaşlara diyorum ne olursunuz beğenmiyorsanız ne konuyu kirletin nede ben ve benim gibilerin midesini bulandırmayın gereksiz mesajlarla.
Ayrıca konu sahibini tanımam ilk defa rastlıyorum burada kendisine zaten.
Zamanınız çok değerliyse bu konuya gereksiz mesaj yazarak vakit kaybetmeyin yüksek fiyat veren iş verenlerin php sorunlarını halletmeye çalışın derim. Yazık konudaki fiyatı beğenmeyen arkadaşlar sizlerin saniyeleri çok değerlidir.
Haydi kolay gelsin.
istediğiniz fiyata çalışabilirsiniz bununla ilgili bir sorun yok. ama bizim de kalifiye bir yazılımcıya günlük 50 tl fiyat biçilmesini eleştirme hakkımız var. yardımcı mı olmak istiyorsunuz, 50 tl'nin üzerine para koyarsınız yardımcı olursunuz arkadaşa. bu kadar düşük ücreti eleştirmemizi yadırgayamazsınız. zaten bu işin içinde olsanız bunu yapmazsınız. konuya son mesajımdır. iyi forumlar herkese.