Slvaest adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçenlerde bende aldım Dynamite eklentisini şu an 4 tane var blog hesapları farklı tarihlerde açmak lazım ki ip adresi değişsin ayrıca içeriği özgün giriyorum siteye de paravana da az da olsa bir etkisi var şuan ama ilerde olacaktır diye bekliyorum daha paravanlar tam oturmadı açıkçası hiç bir özelliğini kullanmasam bile paravanlara tek tek post atmaktansa sadece manuel imleme özelliği için bile kullanılabilir. ayrıca çoğu arkadaş siteden aynı yere sürekli çıkış demiş onun da yolu var 3 4 arkadaş birleşip bir ağ oluşturabilir hem farklı link olur hem konu yazımı değişeceğinden daha da etkili olur görüşündeyim
Kesinlikle kullanım teknikleri ve kullanım şekli çok önemli. Çünki pek çok amaca yönelik kullanılıyor bizler müşterilerimizden kötü yanıtı bırakın nötr yanıt bile almıyoruz bırakın filtre spamı veya riski. Hiç bir seo yada sosyal medya aracı kimseyi filtreye sokmaz bilinçsiz kullanım sokar oda günümüzde ki Arabalarımızda da geçerli Dynamite için havuz fikrimiz var sizinde bu konuda bize fikir verebileceğini düşündüğünüz konular var ise lütfen bizim ile paylaşın.