TUANAM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
BU islerden pek anlamam, once Neobro ovule ovule bir yere sigdirilamadi, tuttum 200tl odedim aldim, 1 defa kullanabildiysem namerdim hostingten kaynaklaniyor dediler bende tuttum dedicated makinaya kurdum yine olmadi, hem seo hemde dedicated makinalar hakkinda uzman bir arkadasim 2 hafta ugrasti oda bir turlu calistiramadi kac defa ticket attim ama baktim olmuyor biraktim oyle, hatta v1 cikacak denildi ve once alanlara ucretsiz verilecek denildi emin degilim fakat sanirim v1 icinde3 extra istiyorlar.

derken thatswp konusunu gordum butun yazilanlari okudum, o grifiklere aldandim ve bende aldim, 3. gun sitenin hittinde hafif artis gorur gibi oldum derken bu 1 hafta kadar surdu ve hitim eskisinin de altina indi, kisacasi ne yapacagimi bilemez durumdayim.

sitemi actiktan 5 ay sonra 3 adet backlink aldim 4k hite ulastim ve 4k hit ile 25tl gibi gunluk bir getirisi oluyordu, derken unlu panda guncellemesi ve hitim gun be gun dustu, uzun zamandir gunluk 500 tekil civarlarinda, 1 ay kadar once nette buldugum edu baklink satan bir sitede sozde 70 adet backlink satin aldim ki hepsi profil backlink cikti ve hic bir sey beklemedigim gibi zararini bile bekliyorum.

kisacasi bu tur calismalari ya tamamen bos yada ben kullanmasini bilmiyorum.

varsa siteyi eski haline getirebilecek 6 ay boyunca tum gelirlerini verebilirim ki bu site icin dedicated ucreti oduyorum her ay kaldiki cpanel lisansi var birde bunun.
Birşeye aldanmak için yanılmanız lazım fakat grafiklere bakıp neden yanılasınız ki sizlerin yani kullanıcıların yolladığı grafikler onlar. İkincisi dynamite ilk hesap açılışında maksimum alabileceğiniz link belli o linklerle düşmeniz imkansız. Daha evvel sitenize backlink araçları ve bulk backlink vs çalışması yaptıysanız kabağı Dynamite patlatmanız çok normal. Çünki 150 kullanıcı ile test ediliyor Türkiye'nin pek çok ünlü sitesi Dynamite kullanıyor. Daha evvelki çalışmalarınız da sebep olabilir buna. Bizler dynamite satışını sitenizin backlink sayısını kontrol edip vermiyoruz. Bu durumda neobro yada dynamite yada backlink satanlara patlatmanız biraz ayıp olur. Kullanamamışsınız bey efendi Yollayın bize başka sıfırdan sitenizi kuralım dynamite eğer siteniz filtreye spama veya gerileme yaşarsa ben şuanda içerisinde oturup klavyeden bunları yazdığım evimin tapusunu size hakkıyla helaliyle hediye edicem

Not: Seo ve sosyal medya çalışmaları yapan bir çok uzman Dynamite kullandı ve kullanmaktadır arkadaşlar. Yeni gelişmeler de onların parmağı büyüktür çok güzel fikirler ile dahada iyilerini sunacağız.