Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu tür eklentiler yeni gelicek güncellemelerde sitenizi filitreye sokabilir.Hangi normal site size sürekli link verir.
O zaman digg,reddit vb sitelerden bağlantı alanlar yandı.

Google pinterest da 500 bağlantın ne arıyor diye gelip senin tepene çökmez.Sitelerde spam önemli olduğu gibi internetteki diğer platformlarda'da önemli.

Sizin bunu ne yönde kullandığınız önemlidir.Süreklilik - bir taraf değil kesinlikle bunu olması gereken şekilde kullanmak gerekir...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:53:24 -->-> Daha önceki mesaj 21:51:36 --

ByMetiN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google yılalrdır yaptıgı algoritmalarda dogal olmayan herseyi vurmustur buda sonucta manuel değil oto ve aynı seyelri yaptıgı icin sizide vurabilir ilerde.Uuzn süreli site düşünüyorsnaız böylesi şeyler yapmaktansa benim yaptıgım gibi söyle yapabilirsiniz.
Ben 20 adet türkçe imleme sitesini ( Alexa ve pr degeri yüksek ) alexa toolbarına ekledim her gün ikişer ücer link atıyorum ve acıklamalrını özgün giriyorum bir aylık site suan gercekten cok iyi yerlerde emin olun herseyin menuel olanı hem katkı sagalr hem zevk verir.Çünkü emek verdiğini düşünürek daha şevk alırısnız bu işten.
İşin otomatik man. ile alakası yok hocam.Google spam istemiyor el ile spam yapsan el ile yaptın tamam sen başarılısın diyecek hali yok ...