BEYAZIT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Cihan Bey

Biz normalde 100 tl reklam yayını yapmıyoruz. Yardımcı olmak için kabul ettim. Deneme yayını yapmak üzerine anlaştık. Gece 4 de arayıp bilgi verdik.

Daha önce uğraşıp reklam yayını yapamadığınız bir alanda reklamlarınızı yayınladık.

Aradığınız zaman sizi cevapsız bırakmadık. Paranızında üstüne yatmadık reklam yayınınızı yaptık.

Arıyoruz telefonunuza bakmıyorsunuz. Sonrada buraya gelip memnun kalmadık diye mesaj atıyorsunuz.

Bizim bunca yaptığımızdan sonra bizden memnun kalmadıysanız. Sizi kimse memnun edemez.

Hatayı bizde değil kendinizde arayınız.

Saygılarımla.
Gecenin 4'ünde mesaj attım arayabilirseniz müsaitseniz diye, sizde aradınız. Bunda abartılacak birşey yok.

Size "şu sektörde çalışıcam" diye söyleyip, başka bir sektör mü söyledim ? Sanki bana lütfedip reklamımı yayınlamış gibi konuşmayın birde lütfen. Size sektörü söyledim sizde kabul ettiniz. Sanki hayrına yapmışsınız gibi

Bu mesajı gördükten sonra beni aramanız hiçbirşeyi değiştirmez ve cevapsız bırakırım haliyle. Reklamlarımın süresi bitmiş ne arayan var ne soran. Minimum 250TL ile iş yapıyor olabilirsiniz ben bunu bilmeden başlangıç olarak 100TL ile başlayalım dedim. 250TL'de problem değil zaten 50-50 yatırıcak halimiz yok.

Ancak siz müşeri ayırdığınız için zannediyrum pek ilgilenesiniz gelmedi. Bende düşüncelerimi söyledim bu kadar