KaanYILMAZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu çok iyi ve süper bir proje affınıza sığınarak böyle bir projeyi yazdırıp neden iptal ettirdiniz ? nedenini söylermisiniz özel ise pm atabilirsiniz.
Teşekkürler,
İyi bir pazarlamacı bulamadığımdan ve kendimde bir pazarlamacı olamadığımdan diyelim Bu projeyi bulunduğunuz şehirde tutturmak için bir kaç ay sadece bunun üstüne düşmek gerekiyor. Kafanızda kazanç modelini oturttuktan sonra (sipariş başına komisyon mu yoksa restoranlardan aidat almak mı gibi) restoranları eklemek için ziyaretlerde bulunacaksınız ve sistemi tanıtacaksınız.

Aslında uzun vade de oldukça kazançlı bir sistem fakat ben bir kaç ayımı buna ayırmak istemedim onun yerine kısa süreli standart kazançlara yöneldim şimdiye kadar.

Ciddi ve uzun vadeli düşünenler için tabi ki büyük fırsat, zaten bu yazılım bana satınca elde edeceğim fiyattan çok daha yukarda bir fiyata mal oldu. Buna rağmen hem elimde boşuna durmasın hem de içinde bulunduğum mali krizi bir nebze olsun atlatabilmek için satışa sundum.

Yazılım ile ilgili detaylar çok. İsterseniz arayın, isterseniz telefon numaranızı pm atın ben arayayım mahalle mahalle ya da semt semt olarak seçimlerde var örneğin.