Merhaba; pm gönderildi
Bazı kişiler paket için beni arayan arkadaşların söylediklerine göre Paketim içerisinde bulunan modüllerin çoğunun ücretsiz olduguna dair söylemlerde bulnan tipler varmış;
Pket içerisinde evet ücretsiz modüler vardır ki zaten opencartın kendisi ücretsiz bir yazılımdır ve ücretsiz bir çok modülü vardır ve O şu an Türk Kullanıcıların kullandıkları Opencart versiyonarını Türkçelerştiren kişilerden birisi de benim ve
www.tr-opencart.com forumunda dapıtılan opencart versiyonlarının tamamı benim kendi Türkçe!leştirmemdir..
Ayrıca konuda ücretli olan modülerr dikkat çekmek adına Koyu renkli olarak azılmışlardır..
kaldıki ücretsiz modüllerinde opencart içerisinde sorunsuz çalışacak şekidle entegre edilmesi sadece bir e-ticaret sitesinin ihtiyacalarını karşılayacak gereklimodüllerin temiz fazla kodlama ve hatalardan arındırılıp çalışır şekilde bir araya getirilmeside bir emektir.. yoksa zaten bu modllerin bir çoğunu biz forumumuzda ücretsiz olarak paylaşmaktayız..
Ben ücretsizopencartı ve ücretszmodülleri satmıyorum; ben o modüller ile ücretli modüllerin hatasız birşekidle opencarta entegre edilmesi ve Düzenlenen tema için verlen emeğin ve kurulum sonrası verdigim ücretsiz emeğin karşılığıdır aldığım ücret..Ki zaten beni bilen bilyordur.. o yüzden hiç kimse daha düne kadar benden ve destek forumumdan yardım alırken ve benim Türkçelşetirdiğim Opencartı kıllanırken;ve burada sanal pos entegreli diyerek dandik bir temayla satmaya çalışıp sonrada ücretsiz modül vs diyerek ahkam kesmesin herkes haddini bilsin sağı sola çatacağına kendi işine baksın.. bu açıklamayı yapmayı gerekli gördüm.. hayırlı forumlar..
Ne demişler; Az laf Çok iş..