BesiktasliCocuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş hep satmak istenen web hosting şirketlerini mddata alıyor

Sizinle az çok tanışmışlığımız var sözüm sizede geçerli resmen hosting piyasası çoçuk parkına döndü önüne gelen açıyor olan müşterilere oluyor siz böyle devredip sıyrılıyorsunuz.

Biraz sert çıkmış olabilirim ama haklı olduğumu düşünüyorum...

U30GT mini cihazımdan gönderildi
Devir etme sebebim işlerim yoğun hale gelmesi son zamanlarda pc başına geçemiyorum.

bLoDDeviL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zaten yakında ayda 3 TL vds satılacak ama r10 onuda alırlar arkadaşlar sunucu maliyet belli adam birde para kazanacak bunları bir düşünün hizmet almadan.

Üzüldüm hayırlısı olması dileğiyle.
devir etme sebebim maddi durum değil

Defineci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum biz yıllık reseller alanlar ne yapacak detaylı bir açıklama yaparmısınız. Kiminle muhatap olacağız, siteleri yeni bir yeremi taşıyacağız nedir ne olacak son durum.
Aynı özellikte devam edecek ve sürede hocam

volkans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı açıklamayı bende beklemekteyim.
Aynı özellikte devam edecek ve sürede hocam
aybike adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir laf ettik mi insanlar zeytin yağı olayı yapıyorlar.

Hiç Kızmayın; Şuan yaş ortalamamız 20 olabilir bu yaşta kur/devret modeli ile devam ederseniz 30 lu yaşlarda en az 20 kere iş degiştirmiş olma olasılığınız var.

Sektör oyuncak olmuş. Canı sıkılıp format atan,zırt pırt devir yapan.2 3 tl ye vps satan.

Sunucu kurup hosting satana değil onlardan hizmet alana şaşıyorum.
Zamanım olmaması yüzünden devir ediyorum eskisi kadar pc başnda olamıyorum ben bu işe 2 seneden önce hayel ediyordum ve sonunda gerçekleştirdim sunucu ücretini ödemeyediğim durum yüzünden devir etmiyorum
FaLCoN_TiGeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Firmanın ömrü çok kısa sürdü, bence devir ediyorsanız tüm hizmetlerinizi devir edin.
İşe sadece vps-vds hosting satarak devam etmeyi düşünüyorum hocam
NeuStar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yunus hayırlısı olsun ne diyelimm ,
Sağol kardeşim.
KraLL54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnş hizmet alan arkadaşlar madur olmazlar.
Onun için elimden geleni yapacağım hocam
Milenyum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yunus geçmiş olsun,inş sen dahil kimse mağdur olmaz.

Benim bu tarz konularda anlamadığım husus devir alan firmalar,bu tarz sunucu veya yeni firmaları devir almak yerini aynı mantıkla müşteri kazanmak zor olmasa gerek.Açın yıllık reseller 30 TL diye sizde aynı şekilde müşteri kazanabilirsiniz,devir almak ne diye? Bunun mantığı vardır elbet,ama ben anlayamıyorum.
bende onun için uğraşıyorum abi

TolgaKSR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı olsun kaliteli olacaksa böylesi daha iyi

İnş. daha iyi olur