Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1,5 - 2 Ay kadar öncesinde kendim toplamış olduğum masaüstü bilgisayarıma donanım takviyesi ve yenileme yapacağım. Öncelikle çift ekran kartı ve bu sebeple anakart değişikliği gerektirdiğinden ötürü sıfır ayarındaki anakart'ımı satıyorum
konu linki. Anakartımı yenilediğimden ötürü işlemcimi de yenileyeceğim ve 1 ay kadar kullanmış olduğum daha toz olmamış 6 çekirdekli AMD işlemcimi satıyorum. Performans ve kalitesi hakkında uzun araştırmalarımın sonucu almış olduğum işlemciyi kutusuyla kargolayacağım. Faturalı ve garantili işlemciyi donanım araştırmaları ve özelliklerini internetten bulabilirsiniz. F/P açısından kalite notu ve kullananların yorumları internetten edinilebilir. Ben Windows 8 Professional 64 Bit'de 7.8 Windows deneyimi ile oyun ve normal kullanımlarda gayet memnun şekilde kullanıyorum.. Ekstra işlemci soğutucu ile de max 40 dereceyi gören bir ayarda performansına diyecek yok. Fakat anakart yenilenmesi ile işlemciyi de değiştireceğimden ötürü satacağım..
Ürün için istediğim fiyat 280 TL'dir. İnternetteki fiyatlar 320 - 380 TL aralığındadır.
Ürün İsmi : Amd FX Serisi X6 6300 3.5 GHz 14MB Cache AM3+ Soket 32NM 95W İşlemci
Anakart Satış Konum