mizah bölümü...benim bir haber sitem olsa içinde mizahçıların attığı tweet'lerin olduğu bir bölüm açardım mesela. başka bir bölüm için de ikide bir twitter'da gezinir, oraya insanların attığı güzel mizahi tweet'leri düzenli olarak aktarırdım. çok zekice, çok hoş espriler; çok güzel laf sokmalar oluyor orada.
atilla atalay'ın 'sıdıka' yazıları ve başka yazıları var...yılmaz erdoğan'ın kısa-komik, diyaloğa dayalı hikayeleri var; 1 kitaptır belki - bilemiyorum, bi ara okumuştum. üşenmeyip onları sitenin mizah bölümüne aktarırdım, nette olmayanlarını...
aynı şekilde uykusuz ve penguen gibi mizah dergilerindeki (ben düzenli olarak onları aldığım için otomatikman onları yazıyorum, başka da var; bayanyanı var, leman'dı, şuydu-buydu) komik tespit yazılarını o bölüme aktarırdım...kaynak belirtilirse sorun çıkmaz sanırım...ben bi aralar üye olduğum forumlarda yapardım bunu; x derginin şu sayısı, yazar ismi vs...
nette bunlardan çok fazla olduğunu sanmıyorum..dergiden-kitaptan aktarmak lazım, emek vermek lazım...ben olsam yazardım...selçuk erdem yazıları, atilla atalay yazıları...böyle kategoriler.