SATILDI yazısına aldırış etmeyin, satış devam ediyor. 03.01.2014 Saat:16:00 ya kadar alıcı çıkmazsa satış iptal edilecektir.
Site adresi: PM ile verilecektir (.com)
Site için istenen fiyat: 1500 TL
Sitenin aylık getirisi: Şu an yok (İlgilenilirse Minimum 500-1000 TL)
Sitenin açılış tarihi: 26 Haziran 2013
Kategori, sitenin içeriği nedir: Replika Telefon Satışı
Günlük hit sayısı, kaynak link: 10-50 (organik arama keyword kelime - hedefli müşteri) Reklam verildiğinde
500 civarı. (analytics verileri aşağıdadır.)
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 0/0 (site bilgileri aşağıda mevcuttur.)
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Yok
Hosting dahil midir: 1-2 Hafta idare edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Merhaba arkadaşlar, çeşitli sıkıntılardan dolayı elimdeki replika telefon satış sitesini satıyorum. Tedarikçi bulabilecek veya satış ortaklığı çalışmak isteyen arkadaşlar için bulunmaz bir sitedir. Domain akılda kalıcı ve marka olabilecek bir domaindir. Tüm detaylar konuda mevcut.
Site Hakkında:
* Sitenin %80 hiti organik aramalardan gelmektedir. Ciddi kullanıcılara Analytics bilgileri aşağıdadır.
* Satış başı yüksek kar markajı olduğundan, orta halli bir çalışma ile site ücretini ilk ayda çıkartabilirsiniz.
* Sitenin hiçbir yerde banı yoktur her türlü sitede reklam çalışması yaptırabilirsiniz.
* Site scripti çok basittir. Tek tıkla kendi bilgilerinizi girebilirsiniz. Bilmeyene kullanımını gösterebilirim.
* Şu an reklamsız halde hafta 1-2 kişi arıyor, şu an satış yapılmadığını söylüyorum. (reklam verildiği takdirde günde 8-15 arası görüşme yaptığımı bilirim, tabi ki bunların tamamı satışa dönüşmüyor.)
* Siteyi en kötü 2 aylık kazancına satıyorum arkadaşlar lütfen duyarlı olalım.
* Sitedeki ürünlerin satışlarında; satış başı 64-299tl arasında kar mevcuttur.
Site Bilgileri
Hitli bir film sitesinde sağ-sol banner reklamı varken;
Reklamsız, %80 Google'dan gelen organik aramalar ile günlük hitlerim;
Forum dışı iletişim:
ÖDEME YÖNTEMLERİ:
HAVALE: Sadece Garanti Bankası
TAKSİT: Sanalpazar üzerinden %5 komisyon farkını alıcının ödemesi şartı ile 12 aya kadar taksit yapabiliriz.