borç verdiğin miktar neydi?
5 sene önce 30 lira

ptt den isimle yapılmış bir ödeme hesabını isdediler 4 ortak irc kurmuştuk ortaklar bu işden anlamiyolardı paralar bende birikiyordu bende ödemesini hosding firmasına yatiriyordum bunun hesabını sordular.
Babam iflas etti memleketten babamın hesapları bloce oldugu için para benim üzerimden geldi ay sonu kredilerini ödemesi için bununda hesabını sordular.
2 tane örnek verdim sadece daha cok şeyin hesabını sordular. mesela forum lisansı aldım ödemesini yurt dışından bir şirkete ödedim polonya buraya ne satiyosunda sana para geldi diye hesabını sordular. Ha ben işimi bi şekilde hallettim sene sonu wergi matrak larını 3 ise 5 liradan gösderiyordum alacagım vardı maliyeden alacagım olmasaydı cokdan cezalar alırdım maliye ile şaka olmaz isterse işyerindeki dagdan topladıgın onun faturasını sorar arkadaşlar. fatura veremedinmi? işde ozaman bittin.
polonya meseleside şu şekilde oldu metin2 serverim var polonyadan daha önce ep cekmişler wesdelunio ile sen diyolar polonya ile bir şeyler alip satiyosun diye araşdırmasını bile yaptılar