Merhabalar,
Daha önceden de bu script için bir konu açmıştım. İstanbul 'dan bir arkadaş ile ortak olarak piyasaya atılacaktık oda yan yattı, çamura battı.
Şimdi maddi manevi nedenlerden dolayı tekrar satışa sunuyorum.
Domain lisansı ıvırı zıvırı yoktur, her şey açık kaynak. İstediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz.
ASP bilgim olmadığı için teknik destek veremeyeceğimi bilmenizi isterim, scripti bende başka bir arkadaşa yazdırmıştım. Asp bilen kişiler için düzenlemesi çok zor değil. İsterseniz yazılımcı arkadaştanda destek alabilirsiniz, yönlendirebilirim.
Elimde gerekli host bulunmadığından admin panel /restoran paneli demosunu veremiyorum, onun için bir kaç ekran görüntüsü ekleyerek özelliklerinden bahsedeceğim. Scriptin şu anki halinde hiç bir sorunu yoktur. Tüm özellikleriyle çalışmaktadır. Ziyaretçi olarak incelemek için pm isteyebilirsiniz.
Script Görüntüleri Anasayfa Bölgeler Harita Hasılatlar Panelden Restoranlar Listesi Restoranlar Listesi Script Özellikleri
Script piyasada en yaygın olarak bilinen yemeksepeti.com mantığıyla aynıdır. Kullanıcı istediği restorandan istediği siparişi online olarak verebilir. Bulunduğu mahalle/semt/sokak 'a göre (scriptte bölgeler adıyla geçiyor) hangi restoranların bulunduğu yere yemek getirebileceğini görebilir. Kapıda ödeme alınabilir. Kredi kartı seçeneği script üzerinden ödeme değil, yemek müşteriye götürülürken restoranın kuryesi tarafından pos makinası götürülmesi şeklindedir ki yemek sepeti 'de bu şekilde çalışmaktadır.
Daha fazla detay için, telefon ile ulaşmaktan çekinmeyin. Ciddi anlamda çok fazla detay düşünüldüğü için yazamıyorum bile.
Teknik anlamda ise scriptin 3 farklı paneli bulunmakta. Bu paneller; Kullanıcı paneli (müşteri), restoran paneli ve yönetici panelleridir.
Kısaca açıklayayım; Müşteri panelinde; Kullanıcı kişisel bilgilerini vererek kayıt olur, 10 farklı adresi sisteme kaydedebilir ve bu adreslere isim verebilir. Örnek: Ev adresim, İş Adresim vs. İstediği yemek siparişini verdiğinde de yemek siparişini hangi adrese getirileceğini seçecektir. Daha fazla detay için, telefon ile ulaşmaktan çekinmeyin. Ciddi anlamda çok fazla detay düşünüldüğü için yazamıyorum bile.
Restoran panelinde; Her restoran kendisine verilen siparişi kendi panelinde görecektir, sürekli sayfa yenilemesine gerek yoktur, paneli açıkken yeni sipariş alması durumunda hem ekran renk değiştirecek hem de istediğiniz ses dosyası ile siparişten haberdar olacaktır.
Siparişi aldıktan sonra inceleyip, "sipariş hazırlanıyor", "sipariş teslim edildi", "sipariş reddedildi" seçeneklerini işaretleyebilir (kullanıcı bu seçenekleri panelinde görerek siparişinden haberdar olacaktır), eğer sipariş reddedildi ise bir açıklama belirtebilecektir. İstediği gün ve saatte menüsünü düzenleyebilir, ekleme silme yapabilir. İster otomatik olarak restoran açılış kapanış saatlerini ekler, isterse bunu manuelde yapabilir. Restoran kapalı ise, script o saatlerde bu restorana sipariş verdirmeyecektir.
Özellikle, restorana ait iletişim bilgisi kullanıcılardan gizlenmiştir. Bunu, scripti işleten kişiyi korumak için yaptım. Eğer bu bilgiyi görebilselerdi, sitenizden seçip, restorana direk ulaşarak sizin kar marjınızı düşürebilirlerdi. Tedbir, tedbirdir, olduğu kadar.
Yine aklıma gelmeyen ve aklınıza takılan şeyleri telefon ile ulaşarak sormaktan çekinmeyin.
Admin panelinde; Hiç bir kod bilginiz yoksa bile, tüm sisteme istediğiniz gibi müdahale edebilirsiniz. Yeni sayfalar oluşturabilirsiniz vs. Hiç bir şey yazmama gerek yok sanırım bu panel için, sitede ne yapmak istiyorsanız, her şey mümkün.
Çok daha detaya inersek, özelliklerin hepsini hatırlamam mümkün değil. Kaldı ki yazsamda o kadar uzar ki kimse okumaz. Bu yazdıklarım en kabaca özetiydi.
En samimi şekilde yazmaya çalıştım, zaten scripti şöyle böyle diye abartmama gerek yok, kendi kendine çok güçlü. Bu fiyata da gerçekten imkansız sahip olmanız. Bugün fiyatı yukarı çekmememin tek nedeni, daha önceden yaptığım bir kaç satıştır. Kimseye haksızlık olmasın.
Son olarak; dediğim gibi almak isteyen ciddi alıcılar, telefondan istediği zaman ulaşabilirler. Pazarlık payı yoktur. Ödemeyi yaptıktan sonra sırasıyla 2 mail atacağım. İlki kurulumun nasıl yapılacağını (basittir), ikincisi script dosyalarını içeriyor. Eğer yapamazsanızda bana bilgileri iletiyorsunuz scriptinizi ücretsiz kuruyorum.
FİYAT: 100 TL (TAMAMEN AÇIK KAYNAK)
ÖDEME YÖNTEMLERİ: ZİRAAT BANKASI, ENPARA. (PAYPAL DÜŞÜNÜLÜYORSA 110 TL)
Sadece 10 adet satış yapılacak ve script bir daha ömür boyu satışa çıkarılmayacak.
Yapılan satış: 7/10 (3 Satış daha yapıldıktan sonra satış sonlandırılacaktır)
Multi konudur. Daha fazla detay ve iletişim için:
WHATSAPP: 0506 920 88 11
Dipnot olarak belirtmekte fayda var, toplamda 4 ay civarında bi sürede hazırlandı. İşinize yarayacak her türlü detayı düşündük. Daha fazlası için iletişime geçebilirsiniz.