Merhaba Arkadaşlar

Elimde "Cihazlarım Nerede" şeklinde bir uygulama var. Uygulama özellikleri şunlardır:

1. Hesap açma, şifre hatırlatma
2. Cihazı otomatik sisteme kaydetme
3. Hesaba kayıtlı tüm cihazların konumlarını arka planda otomatik olarak sisteme gönderme
4. Kayıtlı tüm cihazları harita üzerinde görüntüleme
5. Android 2.2 ve üzeri tüm işletim sistemleri desteklenmektedir
6. Tabletler dahil tüm ekran boyutları desteklenmektedir
7. Cloud'ta depolama
8. Push notification gönderme

Uygulama kaynak kodları ve tüm hakları ile birlikte teslim edilecektir.

Uygulama veritabanı olarak cloud kullanmakta. Cloud hesabı satın alan arkadaş için yeniden tasarlanacaktır. Hesap 1milyon request, 1milyon push notificationa kadar ücretsizdir. Limitleri doldurduğunuzda zaten köşe oldunuz demektir.

Program eşinin, dostunun, çocuklarının her an nerede olduğunu görebilmek isteyen kişiler için tasarlanmıştır. Sınırsız sayıda hesap açmaya izin vermektedir. Dolayısıyla markete yüklendiğinde indiren kişiler kendi hesaplarını açıp, takip yapabilirler.

Uygulamayı markete koymak için geliştirmiş olmama rağmen proje geliştirmekten proje yönetmeye vaktim kalmıyor. Güzelim proje kenarda yatıyor.

Uygulama ekran görüntüleri için link: https://drive.google.com/folderview?...UU&usp=sharing

Satın alan kişinin istemesi halinde ilave ücret karşılığında aşağıdaki özellikler programa ilave edilebilecektir.

1. Facebook ile bağlanma
2. Twitter ile bağlanma
3. FB ve TW'da paylaşma
4. Admob tanımlama
5. Analytics tanımlama
6. Bir cihazdan diğerini çaldırma, özel bir alarm melodisini oynatma, titreştirme (her şey yaptırılabilir)
7. Kendi istediğiniz tasarımın uygulanması
8. Uzaktan beni ara komutu gönderme (casus yazılım)
9. Gelen giden aramaları, SMS'leri kaydetme (casus yazılım)
10. Programın adını ve ikonunu değiştirerek bir nevi gizleme (casus yazılım)

http://www.isbirbilisim.com

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:54:31 -->-> Daha önceki mesaj 16:07:12 --

Satış gerçekleştirilmiştir.