Defineci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben skype kullanmıyorum ticket açmıştım tüm sorunlarımla ilgili olarak bugün de müşteri panelime girmeye çalışırken hatası alıyorum. Size daha önce pm atmıştım. Eylül ayının başından beri sitelerimin sorunlarının giderilmesini bekliyorum. Mümkünse öncelikli olarak benim sitelerimi yeni sunucuya taşıyabilirmisiniz. Sitelerim dibe vurdu inanın. Yılların emeklerinin böyle boşa gitmesini istemiyorum.

Adam gibi bir sunucu bulamayacakmıyız bu alemde anlamıyorum ki. Bu kaçıncı taşınmanız!!!

Şimdiye kadar çalıştığım hostinglerdeki problemleri şöyle bir sıralayayım herkes bilsin.. Bu problemlerin sizinle alakası yok genel olarak sıralıyorum..

1- Bir sunucumun sahibi sitelerimin scriptlerini klonlayarak başkasına verdi.

2- Bir başka sunucu sahibi savcı, hakim yerine geçerek beni tehdit ediyor(*****, marez, illegal bir işle asla uğraşmam)

3- Bir başkası 1 ay sonra cpu aşıyorsunuz demeye başlar.

4- Bir başkası ölümle tehdit ediyor, ( hiç kimseye hakaret etmem bana istediği kadar sinkaflı konuşsa bile cahilliğine verir geçerim, böylede sakinimdir)

Ne diyeyim Allah bildiği gibi yapsın bu tür firmaları. Son firmamız yunus beyin firması bakalım buranın hizmetini dört gözle bekliyoruz..
Biz daha 5 yıl bekleriz hocam.