Ümitlerimiz %20 şu an. Zaten bu adamı boşuna getirdiler. Fatih Terim değil Aykut Kocamanı getirsen bu saatten sonra fayda etmez, onu da geçtim morinho 'yu getir yine olmaz. Çünkü işimiz Allah 'a kaldı. dua edelim de Romanya-Macaristan maçı berabere bitsin ki ümitlerimiz %40 olsun.
Sen Fatih Terim ile Aykut hocayı kıyaslayan futbolun F 'sinden anlamayan cahil bir taraftarsın ki sen taraftar bile olmazsın

bir gs 'li başarısız olsunda nolursa olsun ülke menfaatiymiş sizin umrunuzda değil ama size böyle kapak yapar imparator , şimdi dualarınız hollanda ve andora ile olsun sizin duanlarınıza ihtiyacı yok bu milletin , bi atasözü vardı ama şimdi yazmak istemiyorum dua ile ilgili anlayan anlar
Hala umudu olan kişiler var. İlginç geliyor bana. Sanırsam bu kişiler Hollanda'yı deplasmanda yeneriz diyen kişilerdi. Gerçekçi olmak gerekirse bu oyunla Romanya ve Hollanda'yı yenemeyiz. Hatta Estonya karşısında bile galibiyet garanti değil.
Bu millet ne savaşlardan galip çıktı , kürekle kazmayla, sen neden bahsediyorsun ya ? bu millet tüm dünya ülkeni işgal ettiğinde kadınlarıyla çocuklarıyla bu toprakları hainlerden düşmanlardan temizledi , sen neyin kafasını yaşıyorsun ? İnanmak bizin genlerimizde var , inanmadan neyi başabilirsin ki ?