örneğin şaun aylık yaklaşık 40tl ödedeğim yabancı bir firmadan aldığım vps mevcut. özellikleri 1gb ram (garanti edilen) (2gb a kadar çıkabiliyor), 60gb hdd, 2.000 gb trafik. herhangi bir kesinti olmuyor ve toplamda sitelerin günlük 20k+ tekil hiti mevcut. ben bu ücrete bu hizmeti alabiliyorum. gerisini düşün artık. adamlar sizi soyuyor resmen siz gelip sitelerim hızlı açılıyor falan diyorsunuz olsun o kadar artık..
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:26:17 -->-> Daha önceki mesaj 20:24:10 --
benim söylediğim kaliteyi daha ucuza alabiliyorken neden daha pahalı yeri tercih edeyim.. eğer daha iyi alternatifler olmasaydı biz de ihs'yi kullanırdık elbet..
Bence soymuyor hocam.30 tl çok fazla değil,ben şahsen yabancı bir firmaya güvenmem.Parayı alsa hostu siteye kapasa ne yapacaksınız?
Bir türk host firması böyle yaparsa en azından o parayı onu r10 ve diğer tüm webmaster forumlarında banlatarak ve rezil ederek yapabiliriz.Sitede sorun çıksa adamlar tam olarak yardımcı olamaz falan.Bence ihs 30 tl'nin hakkını ödüyor.