Hostu yabancı firmadan almak yanlış olur.İhs pahalı olabilir ancak sitem hem hızlı hem de hiç bir kesinti olmadı.Sitesi için aylık 30 tl host parası ödemeyi çok görenler yazık ya.Wordpress temasına bile 100 tl veriyorsunuz.
İhs'nin rakibi sadece özkula olabilir.Düşüncem budur.
örneğin şaun aylık yaklaşık 40tl ödedeğim yabancı bir firmadan aldığım vps mevcut. özellikleri 1gb ram (garanti edilen) (2gb a kadar çıkabiliyor), 60gb hdd, 2.000 gb trafik. herhangi bir kesinti olmuyor ve toplamda sitelerin günlük 20k+ tekil hiti mevcut. ben bu ücrete bu hizmeti alabiliyorum. gerisini düşün artık. adamlar sizi soyuyor resmen siz gelip sitelerim hızlı açılıyor falan diyorsunuz olsun o kadar artık..
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:26:17 -->-> Daha önceki mesaj 20:24:10 --
Hostta ne bir yavaşlama ne bir kesilme, hiç bir şey yok. bu durumdada pahalı olması pek önemli olmuyor haliyle.
benim söylediğim kaliteyi daha ucuza alabiliyorken neden daha pahalı yeri tercih edeyim.. eğer daha iyi alternatifler olmasaydı biz de ihs'yi kullanırdık elbet..