Kanal mı kapandı yoksa video mi silindi hocam?Alabildiniz mi o parayı?
Aldım tabiki ama video silindi

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:15:55 -->-> Daha önceki mesaj 20:14:16 --
Aylık bin dolar mı anca sigara parası

Bi arkadaş yazmış bot olsun yükleyelim gelsin paralar demiş agzına sağlık kardeşim en güzel şekilde açıklamışsın ama dediginiz gibi olmuyor emek vermeniz lazım ben günlerce gecelerce uyumadığımı bilirim.Ertesi gün iş var sırf bişeyler yapıcam diye işe gitmedigimi bilirim.Adsenseyi açıp belki yanlışlıkla biri tıklar bi ihtimal 1 2 dolar alırım diye günde binlerce kez hesabıma girip çıktıgım günleri bilirim taki birgün hiç unutmam bir tıka 25 dolar alana kadar ondan sonra bi tutundum şimdi Allah bozmasın gittigi yere kadar gider bizde ekmegimizi yeriz.
Öncelikle : sabır + özgüven + hırs % şans = xxxx $
Ne demişler ne ekersen onu biçersin herşeyden önce hazırdan kaçıcaksın kendin birşeyler katıcaksın gerekirse makara yap kendi videonu çek onu koy yeterki özgün ve dikkat çekici olsun.Umarım bişeyler canlanmıştır kafanda
Hmm şansta lazım diyorsan çok zor benim için

anca artık bir bebek bulup kahkaha attırayımda video çekeyim belki öyle kazanılır

ne şanslı öyle aileler ya çocuğun videoyu atıyo 35m den fazla izleme geliyo hey allahım. verebileceğin tüyo varsa ufak tefek seve seve alırım :P :P Allah bozmasın kazancını ne diyeyim
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:17:21 -->-> Daha önceki mesaj 20:15:55 --
Video çok olmaya da yükleme işi sıkıntılı..
Video bulmakta çokta sıkıntı çekmezsin ama normal pc ve internetten yüklemeye çalışırsan baya zamanını alır sıkar seni.. VDS'in filan varsa bilemem..
Vds sorun değil videoda sorun değilde içerik sıkıntı.Saçma sapan dolu video var ama mühim olan güzel videolar bulmak.kazanç sağlasam vds de alırım