BoRN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olayın özetini yapıyorum hocam 1 yanlış anlama var.

Programlara değil , video backlink yapan ve 1k videoyu 5 10 liraya yapanlaraydı ! birden 10 20 kişi piyasaya girmişti. Hemde kendi verdim taktikleri bu pazarı bozanlaraydı. Ne güzel demişsin kul hakkı değil mi ücretliye karşı ücretsiz dağıtıyorsun diye. onlarda yemedimi ? Neyse ;
1 hafta sürer bir kampanya hiç mi emek yok bu işte ? botla çeksen bile ? yada kullanıcılar hiçmi demez birader 1k video indiriyorsunda kimseninki demi aynı değil diye.

1 arkadaş hala devam ediyor olli diye demek ki işini iyi yapıyor.

Aslında konuyu düzgün okusanız benim nereden para kazandığımı vede dağıtma nedenimi anlarsınız. O dönem ile 1 yıl geçti aradan bugün gelmiş 1 program yapan ben öpeyim diyor. Anlamadan etmeden. Neden laf ediyorsun yapılan programlara dese eyvallah.

Ayrıca Programı ben yaptırdım sizin ki kadar kapsamlı değil . Daha iyisini yapın işin üstadı sizsiniz kimse indirmesin programımı ? bu program sizinki kadar kapsamlı değil ki hocam.

Neyse lütfen bu konuda daha fazla mevzu uzamasın.
Aynen uzatmıyorum, tek sözüm; başkası köprüden atladı diye arkasından atlamayın. Hatalı düşüncelere sahip olduğumu düşünenlerden de özür dilerim.