Merhaba öncelikle piyasayı öpenlere bir öpücük benden gelsin diye yazmışsın. Arkadaş da ona karşılık bende öperim demiş. Üstüne birde adam ol yazıyorsun. Biraz bence hatayı kendinde ara derim. 2. olarak kimsenin programına ve sistemine laf atmaya hakkın yoktur. Bu kendi konunda başkasının satışını baltalamaya girer. Herkese ücretli yaptığın birşeyi başkalarına ücretsiz dağıtman seni diğer tarafta kul hakkı yemeye maruz bırakır. Bana göre kendini biraz eleştir. Sadece başka yazılım satıcılarına laf attığın için burada yazıyorum. Benim yazılım yok şöyle, senin ki böyle demiyorum ki konu uzamasın.
Olayın özetini yapıyorum hocam 1 yanlış anlama var.
Programlara değil , video backlink yapan ve 1k videoyu 5 10 liraya yapanlaraydı ! birden 10 20 kişi piyasaya girmişti. Hemde kendi verdim taktikleri bu pazarı bozanlaraydı. Ne güzel demişsin kul hakkı değil mi ücretliye karşı ücretsiz dağıtıyorsun diye. onlarda yemedimi ? Neyse ;
1 hafta sürer bir kampanya hiç mi emek yok bu işte ? botla çeksen bile ? yada kullanıcılar hiçmi demez birader 1k video indiriyorsunda kimseninki demi aynı değil diye.
1 arkadaş hala devam ediyor olli diye demek ki işini iyi yapıyor.
Aslında konuyu düzgün okusanız benim nereden para kazandığımı vede dağıtma nedenimi anlarsınız. O dönem ile 1 yıl geçti aradan bugün gelmiş 1 program yapan ben öpeyim diyor. Anlamadan etmeden. Neden laf ediyorsun yapılan programlara dese eyvallah.
Ayrıca Programı ben yaptırdım sizin ki kadar kapsamlı değil . Daha iyisini yapın işin üstadı sizsiniz kimse indirmesin programımı ? bu program sizinki kadar kapsamlı değil ki hocam.
Neyse lütfen bu konuda daha fazla mevzu uzamasın.