"2.4 wireless ile uzak mesafeye ne sinyal basabilirsiniz hız konusunda ne alabilirsiniz farklı yöntemleri var."

arkadaşta bunu soruyor zaten. Cihaz bilgisi markası vs istiyor sizin tecrübelerinizden yararlanarak sonuçta da bir maliyet çıkarmak istiyor anladığım kadarıyla.

s7e7v7e7n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yani demek istediğim bütçe şart.
ve iyi bir bilgi birikimine ihtiyaç var.
kısaca demek istediğim kolay bir iş değil onu demek istiyorum.

en kötü 50 bin lira lazım ilk yatırım için sonradan bi 50 bin daha gerekiyor.
access pointleri satarsanız sıkıntı yok.
ppoe + hotspot birlikte yapılabilir.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:58:47 -->-> Daha önceki mesaj 14:54:36 --

hotspot mantığı ile gidersek şayet 50 adet yetersiz bile kalabilir cünkü her sokağa caddeye vermek zor olur + adam sinyali gördü bağlantı gidicek yatak odasında bağlanmak isticek orda mutlaka sıkıntı yaşıcaktır.
o yüzden dağıtıcı oldukca fazla olmalı ki yeterli kalsın bende bile şuan dağıtıcı olarak 20+ üzerinde var ama ben hotspot mantıgı ile yürümüyorum direk access point takıyorum diğer türlü 50 adet bile yetersiz gelebilir.
ne kadar alandan bahsediyoruz onu emin değilim o şekilde hiç test etmedim.
sinyal basmasına basıyor ama bağlantı yapılamıyor uzaktan.
5 km cap içerisinde dairesel olarak 50 adet ap yeterli olabilir.
bakın 2.4 wireless ile uzak mesafeye ne sinyal basabilirsiniz hız konusunda ne alabilirsiniz farklı yöntemleri var.
bunu işin içine girince anlarsınız en doğrusu zor bir iş demiyorum sadece iyi bir bütçe gerekiyor ki sağlam yapabilmek önemli.